Ενημέρωση για ψαγμενους

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ο πρωθυπουργός θα αποφασίσει αν θα πραγματοποιήθουν τα play-off της Super League ή όχι


on 18:28

Μετά τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ, της αστυνομίας και του Ατρόμητου, αλλά και την κατακραυγή της κοινής γνώμης για τα μέτρα της Πολιτείας, τα οποία εξαγγέλθηκαν για πολλοστή φορά, χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι, σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, έκτακτη σύσκεψη της αθλητικής ηγεσίας της χώρας.

Στη συγκεκριμένη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, ο υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Γιώργος Νικητιάδης και ο γ.γ. Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής και συζητήθηκε το ενδεχόμενο αναβολής ή ακόμα και ματαίωσης του μίνι πρωταθλήματος, υπό το φόβο νέων επεισοδίων.

Οι κ.κ. Μπιτσαξής και Νικητιάδης εισηγήθηκαν την αναβολή των πλέι οφ, ενώ από την πλευρά του ο κ. Γερουλάνος έκρινε σκόπιμο ένα τόσο σοβαρό θέμα να το παραπέμψει στον πρωθυπουργό της χώρας, Γιώργο Παπανδρέου.

Η απόφαση του κ. Παπανδρέου αναμένεται αργά σήμερα το βράδυ ή το αργότερο αύριο το πρωί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τρεις άνδρες στη σημερινή τους σύσκεψη ανέλυσαν όλα τα σενάρια και συζήτησαν διεξοδικά όλες τις παραμέτρους, τόσο στην περίπτωση αναβολής όσο και στην περίπτωση ματαίωσης της διαδικασίας των πλέι οφ.

Στα πλέι οφ έχουν προκριθεί ο Παναθηναϊκός η ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός Βόλου και διεκδικούν την πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Bάσει προγράμματος το μίνι πρωτάθλημα της Super League πρόκειται να ξεκινήσουν αυτήν την Κυριακή (8/5), με τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου.