Ενημέρωση για ψαγμενους

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ολυμπιακός: Έρχεται ο Ντίνακ μέσω Μιλάνου


on 15:05

Πολύ κοντά στην πρώτη μεταγραφή του είναι ο Ολυμπιακός, η οποία είναι πολύ πιθανό να κλείσει κιόλας σήμερα για τους "ερυθρόλευκους". Το όνομα αυτού Ντίντακ Βιλά, 21 ετών από την Μίλαν.
 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση, τόσο στον ίδιο όσο και στην ιταλική ομάδα.
Σύμφωνα λοιπόν με την αθλητική εφημερίδα "Sportday" οι Πειραιώτες έχουν τον πρώτο λόγο ώστε να κάνουν δικό τους το ποδοσφαιριστή, ενώ ο "Πρωταθλητής" αναφέρει πως έχει δώσει το "ΟΚ" η Μίλαν.

Ο 21άχρονος μπακ θα καταλήξει είτε στην Βαρκελώνη είτε στον Ολυμπιακό. Στην Βαρκελώνη λόγω της συνάντησης που είχε με τους ανθρώπους της Εσπανιόλ.

Από την πλευρά των ισπανικών μέσων φημολογείται πως η μεταγραφή θα κλείσει σήμερα κιόλας. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε όχι μόνο καλύπτει το συμβόλαιο του παίκτη αλλά δίνει και επιπλέον χρήματα.

Δηλαδή 1,3 εκατ. ευρώ για την σεζόν 2011-12, ενώ η Εσπανιόλ απλώς καλύπτει το συμβόλαιο του (1 εκατ. ευρώ). Όμως η πρόταση του Ολυμπιακού δεν σταματά εκεί, καθώς δίνει και 300.000 ευρώ στην Μίλαν για τον δανεισμό του παίκτη.

Άνθρωποι που βρίσκονται πολύ κοντά στον παίκτη εκτιμούσαν ότι τελικά θα προτιμήσει τον Ολυμπιακό λόγω Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο ίδιος ο Ντίντακ εμφανίστηκε πλήρως ενημερωμένος για την πειραϊκή ομάδα...